رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری جلسه هماندیشی اعضای کمیته فنی بهبود کیفیت نان و آرد کامل در مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه، خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری جلسه هماندیشی اعضای کمیته فنی بهبود کیفیت نان و آرد کامل در مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز بیان داشت: مرکز سیاستگذاری سلامت متولی هماهنگی و همکاریهای بین بخشی برای به سرانجام رساندن فعالیتها و برنامههای کلان سلامت است که در این جلسه شیوه نامه تعیین شده برای تولید نان کامل را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.
دکتر علی موسوی زاده اذعان داشت: نان به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است به طوری که متوسط مصرف روزانه نان ۳۰۰ گرم است و نصف انرژیمان را از نان میگیریم و ۳۰ درصد ریز مغازیهای مورد نیاز بدن نیز، در نان موجود است و حتی مصرف سرانه نان در کشور ما دو برابر میانگین جهانی است که برخی از بیماریها و سرطانها نیز متاثر از مصرف نان هستند.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، اضافه کرد: برای اجرای شیوه نامه و تولید نان کامل در استان بایست کمیته فنی آن ذیل کارگروه گندم، آرد و نان استان تشکیل شده، ماهیانه تشکیل جلسه داده و برای به سرانجام رساندن آن، چالشهای اجرایی و راه حلها و راهکارهای آن را مشخص کرده، برنامه تدوین نموده و مورد پایش و ارزیابی قرار دهد.
به گزارش منبع خبر، در ادامه هر یک از مدعوین به بیان نکته نظرات خود پرداختند که، عدم نیاز به افزودنی ها در صورت تولید نان کامل، کیفیت گندم، آموزش نانوایان، راه اندازی خط تولید آرد کامل، قیمت گذاری به صرفه نان کامل، کیفیت دستگاههای پخت نان، میزان آهن، اسید فولیک، نمک و شوری سنجی نان از جمله مهمترین موضوعات مورد بحث این جلسه بود.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، نمایندگان اداراتی چون غله و خدمات بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه در این مرکز برگزار و در خصوص کیفیت آرد و نان کامل و غنیسازی آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.